Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Barcelona-transfermål vil hellere til Premier League

Den aldrende FC Barcelona-veteran, Sergio Busquets, vil formentlig ende sin tid i Barcelona til sommer, og derfor skal Xavi og bestyrelsen på jagt efter en erstatning.
FC Barcelona har spillet en fremragende sæson i Spanien, hvor de nyligt har vundet supercuppen, er videre til kvartfinalen i Copa del Rey og ligger på førstepladsen i ligaen med tre point ned til Real Madrid på andenpladsen. Anderledes er det dog gået til i Champions League, hvor de for andet år i træk må se sig slået ud af gruppespillet.

Det er tydeligt at se, at et generationsskifte er på vej i klubben, hvor specielt Gavi og Pedri fører an i øjeblikket. Sergio Busquets har længe været en del af Barcelonas berygtede midtbane, hvor han har iført sig klubtrøjen i 700 kampe. Den erfarne defensive midtbanespiller vil dog fylde 35 til sommer, og alt tyder på, at han vil blive erstattet.

Martin Zubimendi, som spiller i Real Sociedad – skulle efter sigende være øverst på cheftræner, Xavi Hernandez, ønskeliste – som erstatning for den aldrende Busquets, mens Ruben Neves også har været ryget til Barcelona.

Ifølge kilder fra Mundo Deportivo skulle spilleren selv dog have et ønske om at spille i Premier League, hvor Arsenal tidligere har vist interesse, da de længe overvejede at udløse frikøbsklausulen på spilleren, der lød på hele 450 millioner kroner – et beløb, der bliver svær at matche for FC Barcelona, som stadig står i økonomiske problemer.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER