H. Kane (45)
Anton Kirkegaard

Kane tangerer rekord og sikrer Tottenham sejren

Det var endnu engang Kane som sikrede en Tottenham-sejr.
En kamp mellem to solide hold, men Fulham er i klart bedst form. Fulham havde tilkæmpet sig sejren i fire af deres senest fem kampe, mens Tottenham kun havde en enkelt i sejr i deres fem seneste kampe. Tottenham er to point foran Fulham inden kampstart.

Det var værterne som var bedst i den første del af kampen. Harrison Reed tvang også Lloris til at lave en redning efter 20 minutter.

Kort efter får Fulham chancen igen. Denne gang er det Fulhams topscorer Mitrovic, som er tæt på at give Fulham føringen med et hovedstød.

Ligesom første halvleg er ved at slutte, bringer Tottenham sig foran. Højbjerg giver Son bolden, som sender den videre til Kane. Harry Kane er omringet af Fulham-spillere, men bevarer roen, vender og sender bolden i nettet. Et flot mål lige udenfor feltet. Det var Kanes mål nummer 266 for Tottenham, hvilket er flest af alle (sammen med Jimmy Greaves).

1-0 til Tottenham efter 45 minutter. Harry Kane er forskellen mellem to hold som ikke har været specielt imponerende.

I anden halvleg har begge hold svært ved at skabe målchancer. En ganske stille affære.

Fulham prøver at forstærke deres offensiv ved at skifte Tom Cairney ind. De mangler dog fortsat noget offensivt kvalitet.

Fulham satser alt og sender Vinicius og Harry Wilson på banen.

Vinicius sender et godt skud afsted, men Lloris formår at slå den til hjørnespark.

Kampen ender 1-0 til Tottenham, som fortsat ligger på 5. pladsen.

Det har været en hårdt spillet kamp med vilde tacklinger, men ikke så meget smuk fodbold.