Fodbold nyheder

Tre trænere som kunne blive den ny Everton-manager

Af Anton Kirkegaard

Everton har fyret Frank Lampard, men hvem bliver hans afløser?
Article image
Ritzau-Scanpix
Everton har officielt fyret Frank Lampard. Fyringen kommer efter 2-0 nederlaget til West Ham. Everton har tabt fire af deres seneste fem Premier League-kampe og ligger i øjeblikket delt sidst i ligaen med 15 point.


Hvem bliver den næste Everton-manager? Her er tre bud.

Sean Dyche:
Sean Dyche var manager for Burnley i ni og et halvt år. I sin tid hos Burnley formåede Dyche at præsterer imponerende resultater med begrænsede ressourcer. Han spillede generelt uattraktiv, men effektiv fodbold. Om Dyche ville kunne tilpasse sig til Evertons mere tekniske spillere er dog uklart.

Marcelo Bielsa:
“Et taktisk geni”. Sådan er Bielsa blevet beskrevet flere gange. Den nu 67-årige argentiner har været træner for klubber som Marseille, Lazio og Athletic Bilbao. Bielsa er en meget offensivt orienteret træner, som kunne have succes med spillere som Gray og Gordon.

Wayne Rooney:
Wayne Rooney står i modsætningen til de to andre trænere ikke uden for arbejdsmarkedet. Han er i øjeblikket træner for DC United, som i sidste sæson endte på sidstepladsen i den østlige konference i MLS. Rooney har før afvist muligheden for at blive Everton-manager, men er fortsat sat rygtet til klubben.


Mere om Everton

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik