Jannich Jønch

Mandagens internationale rygter

Nottingham Forest kigger på ny målmand, mens Barcelona gerne vil forlænge med forsvarsspiller. Her er mandagens internationale rygter.
Aston Villa håber stadig på at få gennemført en handel med Marseille-midtbanespilleren, Matteo Guendouzi, inden transfervinduet lukker. (Express & Star)

Den spanske wing, Bryan Gil, menes at være en af de tre spillere Tottenham vil tilbyde Roma som en del af en byttehandel for den italienske midtbanespiller, Nicolo Zaniolo. (Football Insider)

Roma-træner, Jose Mourinho, mener ikke, Nicolo Zaniolo forlader klubben fordi tilbuddene for ham “er uværdige for ham og klubben”. (Football Italia)

Manchester United har sluttet sig til Paris Saint-Germain i jagten på den 17-årige brasilianer, Vitor Roque, som har en frikøbsklausul på 445 millioner kroner i sin kontrakt med Athletico Paranaense. (Gazzetta dello Sport)

Nottingham Forest overvejer at hente PSG-målmanden, Keylor Navas, da Dean Henderson er blevet skadet, selvom Bournemouth og Leicester også er interesseret i at hente den 36-årige costaricaner. (Mundo Deportivo)

Leicester viser stor interesse i den brasilianske wing, Tete, som er udlejet til Lyon fra Shakhtar Donetsk. Everton og Nottingham Forest har også den 22-årige på deres lister over transfermål. (Mail)

Barcelona er glade for den spanske forsvarsspiller, Marcos Alonsos, præstationer og planlægger at holde samtaler om en forlængelse af den 32-åriges aftale, når januar-transfervinduet lukker. (Sport)

Inter er interesseret i at hente den engelske centerback, Chris Smalling, på en fri transfer. Den 33-åriges kontrakt med Roma udløber til sommer, men med mulighed for et års forlængelse. (Gazzetta dello Sport)

Den hollandske forsvarsspiller, Stefan de Vrijs, agent siger, at Inter har kontaktet ham om en forlængelse af den 30-åriges kontrakt der udløber til sommer. (Rai Sport)

Burnley er i sidste fase af forhandlingerne, da de ser ud til at hente den 22-årige sydafrikanske angriber, Lyle Foster, fra belgiske Westerlo. (Athletic)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER