Niklas Gerster

FCM-sportschef har stadig tro på Sisto

Pione Sisto var ikke udtaget til træningskamp. Men hvorfor? Er han mon stadig en del af FCM-planerne, eller er der en transfer i støbeskeen?
- Vi tror stadig på Pione, men det er klart, at der er stor konkurrence, og det er op til ham at komme ind og bevise sig over for Albert.

Sådan lyder det fra FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen ifølge Herning Folkeblad. Ordene er udtalt omkring 27-årige Pione Sisto, som ikke figurerede i FCM-truppen, da de spillede 0-0 i gårsdagens træningskamp imod St. Pauli.

Det igangsatte naturligt nok spekulationer omkring, hvorvidt Sisto var skadet, eller om han blot ikke var god nok til at spille sig på holdet. Ud fra Graversens ord at bedømme tyder det således på at være sidstnævnte årsag.

Pione Sisto blev hentet tilbage til "Ulvene" i 2020 for at sparke gang i karrieren på ny. Det er gået lunkent for kantspilleren, som ellers i en ung alder udviste et meget lovende potentiale.

Måske den manglende trupudtagelse således kan være udtryk for, at tålmodigheden nu også ser ud til at være sluppet op hos barndomsklubben?

Kan der mon være en transfer under opsejling, eller hænger FCM fortsat på Sisto efter 31. januar, hvor transfervinduet smækker i? Sisto har kontrakt med FCM indtil sommeren 2024.



MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER