Louis Andersen

Fredagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter.
Newcastle har afgivet et bud på 114,5 millioner kroner på den 18-årige Flamengo-angriber Matheus Franca. (Mail)

Wolverhamptons portugiske angriber Goncalo Guedes er hjemme Portugal, før han gennemfører et udlån til Benfica. (Matteo Moretto)

Den engelske midtbanespiller Jude Bellingham skal holde et transfermøde med Borussia Dortmund efter at have indikeret over for Real Madrid, at han foretrækker et skifte til Spanien frem for et Premier League-hold. (Mirror)

Tottenham ønsker at hente den 23-årige italienske midtbanespiller Nicolo Zaniolo, som Roma ville være parat til at sælge eller udlåne med en frikøbsklausul inkluderet. (Sky Sports)

Milan Skriniar vil ikke underskrive Inter Milans kontrakttilbud på nuværende tidspunkt, da den slovakiske forsvarsspiller, der står uden kontrakt til sommer, overvejer sine muligheder. (Sky Sports Italia)

Aston Villa er i forhandlinger om at købe den 26-årige franske angriber Moussa Dembele, hvis kontrakt med Lyon udløber til sommer. (90 min)

Everton taler med Rennes om et muligt køb af den 20-årige ghanesiske landsholdsspiller Kamaldeen Sulemana. (Givemesport)

Newcastle har tilbudt Flamengo et samlet bud på 119 millioner kroner for den 18-årige brasilianske midtbanespiller Matheus Franca. (Fabrizio Romano)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER