Jannich Jønch

Torsdagens internationale rygter

Kylian Mbappe sagde selv nej til Liverpool i sommers og FCK er i forhandlinger med Leicester. Her er torsdagens internationale rygter.
Paris Saint-Germain var forberedt på at lade den franske angriber, Kylian Mbappe, skifte til Liverpool sidste sommer, men han afviste selv det potentielle skifte fordi han blev rygtet til Real Madrid. (Athletic)

Fulham er blevet sat i forbindelse med et køb på 34 millioner kroner for deres tidligere angriber, Josh Maja. Den London-fødte nigerianske angriber, som var på lejeophold på Craven Cottage i 2021, har scoret 11 mål i 19 kampe for Bordeaux i den franske Ligue 2 i denne sæson. (Sun)

Tottenham har tilbudt 255 millioner plus bonusser for Sporting Lissabons spanske forsvarsspiller, Pedro Porro, men den portugisiske klub vil have dem til at opfylde den fulde frikøbsklausul på 331 millioner kroner. (Record)

Atletico Madrid er klar til at købe Barcelonas 28-årige hollandske angriber, Memphis Depay, for omkring 22 millioner kroner. (Fabrizio Romano)

FC København har bekræftet, at de forhandler med Leicester City om en transfer af den 20-årige danske venstreback, Victor Kristiansen, men siger, at der ikke er sikkerhed for en aftale. (Leicester Mercury)

Barcelonas spanske forsvarsspiller, Sergio Busquets, har afvist en lukrativ kontrakt på 144 millioner kroner om året for at tilslutte sig Cristiano Ronaldo i den saudiarabiske klub, Al Nassr. (Catalunya Radio, via AS)

Ronaldinhos søn, Joao de Assis Moreira, er til prøvetræning i sin fars tidligere klub, Barcelona. Den 17-årige brasilianer har indtil videre ikke imponeret trænerstaben, men klubpræsidenten, Joan Laporta, har bedt om, at han får mere tid. (La Gazzetta dello Sport)

Villarreal er favoritter til at hente den chilenske angriber, Ben Brereton Diaz, på en fri transfer når hans kontrakt med Blackburn Rovers udløber til sommer. (Express)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER