Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Jannich Jønch

Onsdagens internationale rygter

Bayern München vil hente ny målmand i Bundesligaen og Keylor Navas kan være på vej væk fra Paris. Her er onsdagens internationale rygter.
Arsenal har taget kontakt til Bayer Leverkusen om deres franske wing, Moussa Diaby, men den tyske klub ønsker ikke at sælge den 23-årige i januar. (Sky Sports)

Everton kan hente den 26-årige franske angriber, Moussa Dembele, da hans kontrakt med Lyon udløber efter sæsonen. (Footmercato)

Lyon forsøger at kapre Wolverhamptons forsøg på at hente den 21-årige brasilianske midtbanespiller, Joao Gomes, fra Flamengo. (Athletic)

Leicester City har fået et bud på 254 millioner kroner for den argentinske angriber, Nicolas Gonzalez, afvist af den italienske klub, Fiorentina. (90 Min)

Southampton er kommet nærmere end permanent aftale for den 21-årige senegalesiske angriber, Nicolas Jackson, som Villarreal har prissat til 150 millioner kroner. (Athletic)

Bournemouth, Nottingham Forest og Al-Nassr er alle interesseret i Paris Saint-Germains costaricanske målmand, Keylor Navas. (Athletic)

Napolis sportsdirektør, Cristiano Giuntoli, siger han er ‘optimistisk’ omkring, at klubben kan hente Angers 22-årige marokanske midtbanespiller, Azzedine Ounahi, som også er blevet rygtet til Aston Villa og Leeds. (Sport Mediaset)

Den belgiske wingback, Yannick Carrascos, agent siger, at forhandlingerne om et skifte til Barcelona, finder sted, med den hollandske angriber, Memphis Depay, skiftende den modsatte vej til Atletico Madrid. (Nieuwsblad)

Bayern München har fået et bud på 59 millioner kroner plus 7,5 millioner kroner i bonusser for den schweiziske målmand, Yann Sommer, afvist af Borussia Mönchengladbach. (Florian Plettenburg)

Den tidligere Leeds-manager, Marcelo Bielsa, er det Mexicanske Fodboldforbunds favoritkandidat til at overtage trænerrollen for deres landshold. (ESPN)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER