Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Jannich Jønch

Søndagens internationale rygter

Tottenham vil forstærke defensiven, mens Danjuma måske er på vej væk fra Villarreal. Her er søndagens internationale rygter.
Chelsea har budt godt 223 millioner kroner på PSV Eindhovens engelske U21-wing, Noni Madueke. (ESPN)

Barcelona har ikke travlt med at sælge den hollandske angriber, Memphis Depay, og vil gerne holde på ham, til hans kontrakt udløber til sommer. (Athletic)

Real Madrid gør Borussia Dortmund-midtbanespilleren, Jude Bellingham, til deres prioritet på transfermarkedet. (Fichajes)

Tottenham vil holde et møde med Sporting Lissabon i den kommende uge for at diskutere et køb af den spanske højreback, Pedro Porro, som har accepteret de personlige vilkår med klubben. (Sunday Mirror)

Tottenham planlægger at byde 168 millioner kroner på Bayer Leverkusen ecuadorianske forsvarsspiller, Piero Hincapie. (Sun)

West Ham har forhørt sig om Lorients nigerianske angriber, Terem Moffi, men ‘The Hammers’ mener han er for dyr, da den franske klub forlanger 210 millioner kroner for ham. (Mail)

Nottingham Forest nærmer sig en handel med Palmeiras’ brasilianske midtbanespiller, Danilo. (90min)

Den hollandske Villarreal-angriber, Arnaut Danjuma, er i London for at holde samtaler med flere klubber, heriblandt Bournemouth, omkring et lån for resten af sæsonen. (Athletic)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER