Louis Andersen

Fredagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter.
Den saudiarabiske klub Al Hilal, rivaler til Cristiano Ronaldos nye klub Al Nassr, ønsker at hente Lionel Messi i en aftale lydende på omkring 2 milliarder kroner om året. (Mundo Deportivo)

Klubber i Spanien, Frankrig, Tyskland og Italien holder øje med situationen angående Joao Cancelo, efter at han mistede sin faste plads i Manchester City. (Telegraph)

Wolves har fået accepteret et bud på Paris St-Germains spanske midtbanespiller Pablo Sarabia. AS)

Leeds Uniteds køb af den franske angriber Georginio Rutter fra Hoffenheim vil koste klubben omkring 293 millioner kroner, hvilket er ny klubrekord. (Sky Sports)

Nottingham Forest nærmer sig et køb af den 21-årige brasilianske midtbanespiller Danilo fra Palmeiras. Transfersummen ligger på 134 millioner kroner. (Telegraph)

Besiktas er interesseret i Raul Jimenez som erstatning for hollandske Wout Weghorst, der er klar til at slutte sig til Manchester United. (Fotospor)

Brentford har givet Antalyaspor et bud på den amerikanske angriber Haji Wright. (Tom Bogert)

Den tyske angriber Youssoufa Moukoko var blevet sat i forbindelse med Newcastle United, men han er nu indstillet på at underskrive en ny kontrakt med Borussia Dortmund efter et gennembrud i forhandlingerne. (Sky Germany)

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER