Louis Andersen

Onsdagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter.
Real Madrid ønsker at hente Harry Kane til næste sæson. Kanes nuværende aftale med Tottenham løber indtil 2024, og han kan koste op mod 743 millioner kroner. (Todofichajes)

Polen har henvendt sig til den tidligere Rangers- og Aston Villa-manager Steven Gerrard om at blive deres nye landstræner. ((Polish publication Meczyki)

Besiktas har accepteret et bud på omkring 22,8 millioner kroner fra Manchester United for at give den hollandske angriber Wout Weghorst, mulighed for at afslutte sit lån fra Burnley tidligt og flytte til Old Trafford-klubben indtil slutningen af sæsonen. Besiktas ønsker dog at have en fundet en afløser, før de lader skiftet gå igennem. (Guardian)

Atletico Madrid ser på Memphis Depay, som en af en række mulige afløsere for den 23-årige portugisiske landsholdsspiller Joao Felix, som skal udlejes til Chelsea resten af sæsonen. (sportitalia.com)

Newcastle United har udvist interesse for den tyske angriber Youssoufa Moukoko, som Chelsea også er interesserede i. (Evening Standard)

Marseilles franske midtbanespiller Matteo Guendouzi har angiveligt modtaget et tilbud fra en unavngiven Premier League-klub. (L'Equipe)

Den hollandske midtbanespiller Teun Koopmeiners siger, at det er "rart at se" ham blive sat i forbindelse med Liverpool, men at han er "100 % fokuseret på Atalanta" og "så glad" for at spille for Serie A-holdet. (Goal)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER