Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Jannich Jønch

Søndagens internationale rygter

Zinedine Zidane har afslået et landstrænerjob og Chelsea kigger på ny angriber. Her er søndagens internationale rygter.
Atletico Madrid kræver 80 millioner kroner og en købsoption på 592 millioner kroner fra Manchester United, mens forhandlingerne stadig er i gang om den 23-årige portugisiske-angriber, Joao Felix. (Sunday Mirror)

Den tidligere Everton-manager, Roberto Martinez, som var træner for det belgiske landshold i seks år, inden han forlod jobbet her efter VM, har lavet en mundtlig aftale om at overtage det portugisiske landshold. (Athletic)

Den tidligere Real Madrid-træner, Zinedine Zidane, har afslået et tilbud om at blive træner for USA. (L’Equipe)

Al-Nassr har frigjort den camerounske angriber, Vincent Aboubakar, som er blevet rygtet til Manchester United, for at gøre plads til at registrere Cristiano Ronaldo. (Al-Riyadh)

Chelsea er i forhandlinger med Borussia Münchengladbach om et januar-skifte for den 26- årige franske angriber, Marcus Thuram, som har kontraktudløb til sommer. (Fabrizio Romano)

Leeds kigger på Hoffenheims 20-årige franske angriber, Georgino Rutter. (Sky Sports Tyskland)

Den ukrainske fodboldagent, Igor Kryvenko, tror ikke på, at Shakhtar Donetsk vil sælge den ukrainske wing, Mykhaylo Mudryk, for 744 millioner kroner som Arsenal har tilbudt, da Shakhtar mener det er en utilstrækkelig pris. (Footboom via FourFourTwo.com)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER