Kent Christensen

Arsenal vil hente ung portugiser

Den 23-årige portugiser, Joao Felix, er højt på listen over ønskværdige spillere hos Arsenals træner, Mikel Arteta, som håber på at kunne lukke en handel i denne måned.
Arsenal er i den grad på sejrskurs i nuværende sæson, hvor de hidtil ligger øverst i Premier League med 44 point efter 17 kampe, og med fem point ned til Manchester City på andenpladsen, ser det ikke usandsynligt ud, at Arsenal måske kan hive deres første Premier League-titel hjem siden 2004.

Anderledes ser det ud i Madrid, hvor de rød-hvide fra Atletico Madrid ikke har formået at skabe de helt store succeser hidtil, da de i skrivende stund ligger på en fjerdeplads i LaLiga med 27 point efter 15 kampe og hele 11 point op til Real Madrid og FC Barcelona, der ligger på en delt førsteplads.

Atletico Madrids angriber, João Félix, kan ikke umiddelbart klandres for de sløve præstationer, da han kun er startet i seks ligakampe, hvor han i den tid har scoret fire mål og lavet tre assists. Samtidigt spillede den unge portugiser et flot VM, der med garanti er en af årsagerne til, at Arsenal nu har for øje at hente ham til London.

Ifølge kilder fra Mirror, vil det koste Arsenal 120 millioner kroner at få en låneaftale i hus, hvor han skal spille resten af sæsonen ud for ’The Gunners’. João Félix vil blive brugt som en erstatning for den skadede Gabriel Jesus.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER