Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Louis Andersen

Fredagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter.
Real Madrid er mere og mere optimistiske med hensyn til deres chancer for at slå Liverpool i kapløbet om Jude Bellingham fra Borussia Dortmund. (Marca)

Den hollandske midtbanespiller Frenkie de Jong er en af fire Barcelona-spillere, der ikke er til salg i denne måned, ifølge klubbens præsident Joan Laporta. (Mirror)

Ajax har sat et prisskilt lydende på 336,5 millioner kroner for Mohammed Kudus, som Manchester United blandt andre er interesseret i. (Star)

Manchester United har afgivet et lånetilbud til Atletico Madrid på Joao Felix. Arsenal er også interesserede i den 23-årige portugiser. (Relevo)

Juventus og Borussia Dortmund holder øje med Aston Villas 19-årige engelske midtbanespiller Tim Iroegbunam, som i øjeblikket er udlejet til Queens Park Rangers. Teamtalk)

Den ukrainske midtbanespiller Mykhaylo Mudryk har informeret Shakhtar Donetsk om, at han ønsker at slutte sig til Arsenal i januar. (90 min)

Shakhtar-direktør Darijo Srna spiste torsdag middag sammen med de tidligere Arsenal-spillere Willian og Eduardo i London. (Sun)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER