Niklas Gerster

Søndagens internationale rygter

Her følger 1. januars internationale transferrygter. Hør blandt andet nyt om Bellingham, Felix, Mendy, Badiashile og Bounou.
Jude Bellinghams far ønsker, at hans søn tager til Liverpool. Men Real Madrid og Manchester City er fortsat stærke bejlere til den 19-årige Dortmund-midtbanespiller. (Football Insider)

Joao Felix åbner op for et skifte væk fra Atletico Madrid i januar. Manchester United har blandt andet et godt øje til den 23-årige portugisiske angriber. (GiveMeSport)

MLS-mandskabet Sporting Kansas City forsøgte at lave en aftale med Cristiano Ronaldo kort før, at den 37-årige portugiser i stedet valgte at tage til Al Nassr i Saudi-Arabien. (Fabrizio Romano)

Real Madrid har angiveligt modtaget et enormt tilbud på deres 27-årige venstreback Ferland Mendy. (Foot Mercato)

Der er stor interesse for AS Monacos unge forsvarsspiller Benoit Badiashile. Chelsea har blandt andet forsøgt sig, men klubbens cheftræner Phillippe Clement har meddelt ”The Blues,” at de ikke er den eneste bejler til at købe den 21-årige franskmand. (Metro)

Der er stor efterspørgsel på Sevillas marokkanske målmand Yassine Bounou. Den 31-årige keeper modtager blandt andet interesse fra Manchester United og Bayern München, og kan muligvis forlade det spanske allerede i januar. (Foot Mercato)

Los Angeles FC har overgået en række Premier League-klubber i kampen om den kroatiske angriber Stipe Biuk. (Daily Mail)

Juventus har set sig varme på Evertons 29-årige midtbanespiller Abdoulaye Doucoure. (Calcio Mercato Web)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER