Niklas Gerster

Lørdagens internationale rygter

Du bringes her nytårsaftensdags seneste internationale rygter. Fernandez er tæt på Chelsea, men måske skiftet lader vente på sig. Derudover er der nyt om blandt andet Bellingham, Jorginho og Bryan Gil.
Chelsea skulle være enige med Benfica omkring den brandvarme argentinske midtbanespiller Enzo Fernandez. (Metro)

Benfica siger dog, at de rygter, der går omkring, at den 21-årige gennembrudsspiller fra VM allerede vil skifte i januars transfervindue, er ”fuldstændigt falske.” (Evening Standard)

Real Madrid er klar til at bruge over 743 millioner kroner på 19-årige Jude Bellingham. Liverpool håber dog fortsat på, at det bliver dem, som løber med underskriften på et af øjeblikkets varmeste navne i fodboldverdenen. (ESPN)

31-årige Jorginho vil væk fra Chelsea. Den italienske midtbanespiller ønsker at skifte tilbage til Napoli, når hans kontrakt udløber, men både FC Barcelona og Newcastle håber dog også på at få fat i den italienske landsholdsspiller. (La Repubblica)

Leeds United er nu den eneste bejler til Villarreals 26-årige venstreback Alfonso Pedraza. (Team Talk)

Valencia og Bryan Gil kan muligvis blive genforenede i januars transfervindue, da den 21-årige Tottenham-kantspiller kun har fået sparsom spilletid i det engelske, og meget gerne vil tilbage til sin tidligere klub. (Deporte Valenciano)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER