Daniel Fisker

Lørdagens internationale rygter

Januar-transfervinduet nærmer sig med hastige skridt, og her ser vi på de aktuelle julerygter.
Al-Nassr håber på at præsentere Cristiano Ronaldo, som i øjeblikket er klubløs, før januar-transfervinduet åbner. (CBS Sports)

FC Barcelona er ingen intentioner om at sælge den ivorianske midtbanespiller Franck Kessie eller den spanske højreback Hector Bellerin i løbet af januar-transfervinduet. (Fabrizio Romano)

Paris Saint-Germain er interesserede i Real Madrids 26-årige højrekant Marco Asensio, som dog også rygtes til andre klubber i kølvandet på VM-slutrunden. (Sport)

AC Milan har arrangeret et møde med Rafael Leão, som har kontraktudløb i 2024. Milano-klubben vil tilbyde den 23-årige portugiser en femdobling af lønnen – og gøre ham til klubbens bedst betalte spiller – for at afskrække interesserede klubber. (Corriere della Sera)

Borussia Dortmund-angriberen Youssoufa Moukoko var chokeret over at læse rygterne om, at den 18-årige tyskers lønkrav skulle have ført til dødvande i kontraktforhandlingerne med Bundesliga-klubben. (90min)

Den brasilianske kantspiller Tetê, som teknisk set er ejet af Shakhtar Donetsk, men udlejet til Olympique Lyon, kan resultere i en permanent transfer til Ligue 1-klubben i januar, hvor andre klubber dog også vil være interesserede i den 22-årige kreatør. (90min)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER