Niklas Gerster

Fredagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter. Real Madrid jagter kvalitet til midtbanen, og så fortsætter rygtemøllen omkring Ronaldo.
Borussia Dortmund-profilen Jude Bellingham foretrækker at skifte til Real Madrid på trods af, at den 19-årige englænder også har mødt interesse fra Liverpool, Manchester City og Manchester United. (AS)

Benfica har afvist et bud på knap 744 millioner kroner fra en unavngiven klub på deres brandvarme midtbanemand Enzo Fernandez. Den 21-årige argentinske landsholdsspiller har været rygtet til både Liverpool og Real Madrid, men hans portugisiske klub ønsker ikke at sælge ham for mindre end de 892 millioner kroner, som er frikøbsklausulen på ham. (Record)

Real Madrid overvejer at hente den 24-årige italienske midtbanespiller Manuel Locatelli, som i øjeblikket er udlånt til Juventus fra Sassuolo. Madrilenerne ser ham dog kun som et muligt alternativ, hvis de ikke lykkes med at få fat i Jude Bellingham eller Enzo Fernandez. (AS)

Den administrerende direktør i Shakhtar Donetsk, Carlo Nicolini, har bekræftet, at Arsenal er meget interesserede i at købe deres 21-årige stortalent Mykhailo Mudryk. (Calciomercato)

Villarreal og Bayer Leverkusen har udvist interesse i Arsenals forsvarsspiller Cedric Soares. ”The Gunners” er dog usikre på, hvorvidt de skal skippe deres 31-årige portugiser afsted. Fulham skulle også være iblandt de forreste i kapløbet omkring Soares. (Evening Standard)

Soares’ ugentlige lønpakke på 633 tusind kroner er dog med til at bremse forhandlingerne med de ovennævnte klubber. (Sun)

Rygterne omkring at Cristiano Ronaldos næste skridt i fodboldkarrieren bliver til Saudi-Arabien, virker fortsat sandsynlige. Den snart 38-årige portugiser havde et skuffende VM, og forholdet til Manchester United blev brudt undervejs. (Times)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER