Anders Vestergaard

Torsdagens internationale rygter

Joao Felix er ikke uundværlig i Atlético Madrid, og Xavi vil have en Barca-legende til at blive. Her er torsdagens internationale rygter.
Atletico Madrids træner, Diego Simeone, har sat gang i snakken om, at den 23-årige portugisiske angriber Joao Felix, er til salg ved at sige, at "ingen er uundværlig" i klubben. (Goal)

Al-Nassrs tilbud til Cristiano Ronaldo om en kontrakt på 1,3 miliarder kroner støttes af den saudiarabiske regering. (Express)

De tyske Europa League-vindere Eintracht Frankfurt har hævdet, at de blev tilbudt chancen for at købe Ronaldo af Manchester United, før han forlod Old Trafford. (DAZN)

Barcelona-træner Xavi har overbevist sin kaptajn - den 34-årige spanske midtbanespiller Sergio Busquets - til at forblive i klubben indtil sommer, i stedet for at gennemtvinge et skifte til en Major League Soccer-klub til januar. (Sport)

Den 37-årige mexicanske veteranmålmand Guillermo Ochoa - som har en fortid i La Liga - lander i Italien i dag, inden han bliver offentliggjort som ny Salernitana-spiller. (Fabrizio Romano)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER