Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Mbappé ville have Superliga-profils trøje

Superligaen > Mbappé?
- Der var en, som råbte: ”Hey, hey!” til mig, og så kiggede jeg, og så var det Mbappé. Jeg kiggede på ham og sagde: ”Mig?” Og så sagde han ja. Jeg gik hen til ham og tænkte på, hvad han ville. Han sagde: ”Do you want to give me your shirt?” Og så tog han kraftedme sin trøje af og gav den til mig.

Sådan fortæller Brøndbys midtbaneprofil Anis Ben Slimane ifølge bold.dk om en pudsig situation, der opstod imellem ham og Mbappé efter Tunesiens kamp imod Frankrig. Det er et kendt fænomen, at fodboldspillere ofte bytter trøje med deres modstandere efter kampe. Men som regel er det de mere ukendte spillere, som jagter en trøje fra de største stjerner.

Man ville derfor nok tænke, at det burde have været 21-årige Slimane, som jagtede Mbappé for at få en trøje. Men det var såmænd med omvendt fortegn i denne situation, og det kom også voldsomt bag på Slimane, som skulle bruge lidt tid på at fatte, at Mbappé var ude efter hans trøje. Slimane udtaler opfølgende, hvad der skete efter, at Mbappé gav ham sin trøje:

- Jeg sagde tak til ham, og skulle til at vende mig om, så jeg kunne gå. Jeg var jo helt oppe at køre, men så rev han mig i trøjen bagfra, og så vendte jeg mig om igen. Så sagde han: ”Your shirt.” Og jeg tænkte, hvad skal du med min trøje?

Mbappé fik således trøjen fra Slimane, og fulgte angiveligt op med ordene: ”Vi ses i Champions League.” Lidt af en vild oplevelse for Slimane og mon ikke at denne Mbappé-trøje får en særlig plads hjemme i privaten?

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER