Philip Dar

Søndagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter.
18-årige Youssoufa Moukoko er ikke tæt på at forlænge sin kontrakt med Borussia Dortmund, bekræfter hans agent. (Sky Germany)

Cristiano Ronaldo har delt en video af ham selv, hvor han træner i et privat fitnesscenter, da den portugisiske angriber fortsætter sin jagt på en ny klub efter afskeden med Manchester United. (Mail)

Angers-ejer Said Chabane udtaler, at den franske Ligue 1-klub har opgivet at holde på den marokkanske midtbanespiller Azzedine Ounahi i januar, da Leicester, Leeds og West Ham angiveligt er interesseret. (Talksport)

Den tidligere Liverpool-angriber Luis Suarez, som er fri på markedet efter at have ført sin barndomsklub, Nacional, til mesterskabet i hjemlandet, Uruguay, er ønsket af den mexicanske klub Cruz Azul. (AS)

Zinedine Zidane vil ikke deltage ved VM-finalen, da han ikke vil stjæle rampelyset fra sin tidligere holdkammerat, Didier Deschamps, efter spekulationer om, at han forventes at erstatte Deschamps som fransk landstræner i 2023. (Mundo Deportivo)

AS Roma-manager Jose Mourinho overvejer omstændighederne ved jobbet som portugisisk landstræner, da trænersædet er blevet ledigt. Mourinho er dog usikker på, om han vil forlade jobbet som klubtræner. (Telegraph)

Kort efter at have annonceret sit stop på det spanske landshold, besluttede Sergio Busquets også at forlade FC Barcelona og ser nu ud til at være på vej til MLS-klubben Inter Miami. (Mundo Deportivo)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER