Niklas Gerster

Torsdagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter. Flere klubber er i tovtrækkeri med Dortmund omkring unge Moukoko. Hør derudover om Vlahovic, Gakpo og Fernandez samt om flere brandvarme marokkanere.
Der er angiveligt en ”meget realistisk mulighed,” at Juventus’ fremadstormende serbiske angriber Dusan Vlahovic vil forlade dem i løbet af 2023. Det er ikke udelukket, at det allerede kan blive til januar, og Chelsea skulle være iblandt de klubber, som er i kontakt med den 22-årige serbers agent. (Ben Jacobs)

Dortmunds talentfulde 18-årige angriber Youssoufa Moukoko jagtes af de helt store Premier League-klubber. Både Chelsea, Manchester United og Liverpool har set sig varme på den camerounsk-fødte tysker. Et af de springende punkter for Moukokos villighed til at skifte skulle være garantier for, at han ikke bare skal varme bænken. (Times)

Borussia Dortmund håber dog, at de kan overbevise Moukoko om at blive hos dem en rum tid endnu. Han har et godt forhold til klubbens cheftræner Edin Terzic, og den tyske storklub håber på, at det kan være med til at overbevise ham om at blive. Udover de ovennævnte engelske bejlere skulle flere spanske klubber også være klar til at jagte ham, når januar-vinduet åbner. (Fabrizio Romano)

Real Madrid stiller sig nu også iblandt den længere række af klubber, som vil have fat i den hollandske VM-profil Cody Gakpo. Madrilenerne håber på, at den 23-årige PSV Eindhoven kan køres i stilling som en mulig afløser for en aldrende Karim Benzema på sigt. (AS)

Angers’ 22-årige midtbanespiller Azzedine Ounahi er på radaren hos flere storklubber ovenpå hans flotte præstationer for VM-sensationen Marokko. Leicester City vil betale 334 millioner kroner for ham, og derudover holder FC Barcelona også øje med ham. (L’Equipe)

Også Sofyan Amrabat har haft et formidabelt VM for Marokko på den defensive midtbane, og den 26-årige Fiorentina-spiller har udtalt, at han er stolt over at blive sat i forbindelse med flere storklubber. (90 Min)

Den unge argentinske midtbanekomet Enzo Fernandez kommer sandsynligvis ikke til at forlade Benfica, medmindre en klub indløser den høje frikøbsklausul, som han har på 892 millioner kroner. (90min)

Ajax er enige med deres hollandske forsvarsspiller Daley Blind om, at han kan forlade klubben på en fri transfer til januar. (De Telegraaf)

Den 19-årige engelske kantspiller Samuel Iling-Junior er enig med sin klub Juventus om en ny kontraktunderskrivelse. Han har udløb med Serie A-mandskabet til sommer, men får nu er fire-årig aftale. (Gianluca di Marzio)

FC Barcelona er interesserede i Boca Juniors’ midtbanespiller Alan Varela. Ajax og Benfica har dog også været i dialog med ham. Den 21-årige argentiner vil kunne købes for 111 millioner kroner. (Sport)

Bayern München forhandler med Alexander Nubel om en mulig tilbagevenden til klubben. Den 26-årige målmand er udlejet til Monaco i øjeblikket, og de tyske mestre vil hellere have ham tilbage som gardering for skadede Manuel Neuer fremfor at købe en ny erstatning. (Sky Sport Germany)

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER