Jonas Corap

Omdiskuteret dommer har dømt sin sidste kamp ved VM

Der var stor tænding da Argentina og Holland mødtes i kvartfinalen ved VM hvilket resulterede i store kontroverser.
Mateu Lahoz som var dommeren i kvartfinale-opgøret mellem Argentina og Holland har nu dømt sin sidste VM-kamp i år, da han er blevet sendt hjem efter store protester fra adskillige spillere. Lahoz uddelte 15 gule kort i kampen, hvor tændingen blandt de to lande var meget stor.

Lionel Messi var blandt de spillere som efter kampen klagede over den spanske dommer. Messi fremhævede, at han ikke brød sig om at tale om dommere grundet mulige sanktioner men sagde at FIFA blev nødt til gøre noget ved situationen, da sådan en dommer ikke burde dømme en stor kamp som Argentina-Holland.

Flere medier indikerer, at dommeren er blevet sendt hjem, og dermed ikke kommer til at dømme de resterende fire kampe til VM. Dog er der ingen beviser for, at hjemsendelsen skyldes Argentina-kampen.

FIFA har derimod åbnet en disciplinærsag mod Argentina efter kampen for usportslig optræden:

- FIFAs disciplinær komiteen har åbnet sager mod det Argentinske Fodboldforbund, grundet brud i strid med artikel 12 (Dårlig opførsel fra spillere og dommer) og artikel 16 (Orden og sikkerhed ved kampe) af FIFAs disciplinær regler under Holland-Argentina-kampen ved VM.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER