Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Anders Vestergaard

Søndagens internationale rygter

Her er søndagens internationale rygter
Juventus, Inter Milan og Atletico Madrid er alle interesserede i Brightons 23-årige argentinske midtbanespiller Alexis Mac Allister. (Fichajes)

Barcelona kan lukke aftalen med den franske midtbanespiller N'Golo Kante til januar, da hans kontrakt i Chelsea udløber til sommer. Men han døjer lige nu med en baglårsskade, som gør, at Barcelona-bestyrelsen vil se tiden an. (Sport)

Juventus har sluttet sig til Inter Milan for at holde øje med situationen omkring den 33-årige engelske midterforsvarer Chris Smalling, som kan være kontraktløs i Roma til sommer, hvis han ikke accepterer et forslag om at forny eller tage en option på at forlænge sin kontrakt. (Sky Sports Italia)

Sevilla er interesseret i Angers' 22-årige midtbanespiller Azzedine Ounahi, som imponerer for Marokko ved VM i Qatar. (Fichajes)

Borussia Dortmund ønsker ikke at sælge højre-backen Thomas Meunier til januar, selvom FC Barcelona er interesseret i den 31-årige belgier. (Sport)

Bayer Leverkusens direktør, Simon Rolfes, siger, at klubben er "meget afslappet" med hensyn til fremtiden for den hollandske forsvarsspiller Jeremie Frimpong, som er blevet sat i forbindelse med Manchester United, da den 22-åriges kontrakt først udløber i 2025. (Sky Deutschland og Manchester Evening News)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER