Fodbold nyheder

Mbappé forsøgte at hente Lewandowski til PSG

Af Kent Christensen

Den polske stjerneangriber, Robert Lewandowski, skal på søndag kæmpe om kvartfinalepladser mod Kylian Mbappé, der efter sigende havde et ønske om at se Barca-stjernen i PSG.
Article image
Robert Lewandowski, som har spillet i mere end et årti i Tyskland, skiftede i sommers til den catalanske storklub, FC Barcelona, hvor han allerede nu har sømmet sig fast som stjernen på holdet. Allerede i sine 19 første kampe for catalonierne, har han scoret 18 mål og lavet fire assist.


Det var til manges store overraskelse, at man valget at underskrive med en halvgammel stjerne, som i øvrigt krævede en forholdsvis høj lønpakke, hvilket Barcelona på daværende tidspunkt var udfordrede med at leve op til. PSG derimod, havde om nogen de økonomiske midler, der skulle til for at hente lige de spillere de ville.

Og ifølge ’Le Parisien’, så skulle PSG angiveligt have arrangeret et møde mellem Mbappé og Lewandowski i sommers - med forhåbningen om at kunne overtale den polske målmaskine til at skifte til PSG fremfor Barcelona.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik