Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Niklas Gerster

Her er dagens engelske rygter. Hør blandt andet om flere aktiviteter i Manchester Uniteds offensiv samt om en mulig ny sportsdirektør i Liverpool.
Article image
Manchester United intensiverer deres jagt på brandvarme Cody Gakpo. Premier League-mandskabet skulle være i dialog med den 23-årige PSV-Eindhoven-angribers agent om muligheden for et skifte til januar. (Fabrizio Romano)


United vil derudover indarbejde en klausul i det kontrakttilbud, som de vil tilbyde deres lokale angrebsprofil Marcus Rashford i et forsøg på at forhindre, at andre klubber tilbyder ham bedre aftaler. United håber på at forlænge hans kontrakt med yderligere et år. (Mirror)

Real Madrid holder øje med Manchester Uniteds 28-årige offensive midtbanespiller Bruno Fernandes’ præstationer for Portugal under VM. (Record)

Tottenham skal betale 223 millioner kroner, hvis de vil have fingrene i Inters 26-årige hollandske højreback Denzel Dumfries. (Football Italia)

Brightons skotske midtbanespiller Billy Gilmour kan være på vej til det spanske storhold Villarreal på en låneaftale i januar. (Times)

Liverpool har peget på Sven Mislintat som en mulig afløser af Julian Ward som sportsdirektør. Tyske Mislintat har tidligere været chef for talentrekrutteringen i Arsenal, og har en fælles fortid i Dortmund med Liverpool-manager Jürgen Klopp. (Sky Sports Germany)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik