Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Niklas Gerster

Her er dagens engelske rygter. Der er blandt andet nyt om Mason Mount, og så er en mulig United-køber blevet udelukket.
Article image
Ritzau-Scanpix
Mason Mount afviste en kontraktforlængelse med Chelsea en uge før VM, som ville give ham en ugeløn på omkring 1,7 millioner kroner. (Mail)


Den nigerianske midtbanespiller Alex Iwobi er tæt på at underskrive en ny kontrakt med Everton på tre et halvt år. Han får angiveligt en ugeløn på 865 tusind kroner. (Sun)

Everton er villige til at lade både deres 28-årige colombianske midterforsvar Yerry Mina samt deres 29-årige midtbanespiller Abdoulaye Doucoure fra Mali forlade klubben til januar. (GiveMeSport)

Premier League ønsker ikke at efterleve FIFA’s nye strenge tendenser med at gøre tillægstiden meget længere, da det vil få mange kampe til at vare over 100 minutter. (Mail)

Manchester United overvejer at gå efter Bayer Leverkusens 23-årige franske kantspiller Moussa Diaby. (Fichajes)

West Ham er villige til at sælge deres offensive back Vladimir Coufal. Den 30-årige tjekker kan potentielt allerede blive solgt til januar, og klubben sælger ham gerne for en pris på cirka 52 millioner kroner. (Football Insider)


Rygterne om en ny køber af Manchester United fortsætter. Nu er det dog blev skudt ned at 86-årige Amancio Ortega, som ejer modefirmaet Zara, ikke ønsker at aflægge et bud på klubben. (Cadena Cope)

Den tidligere Arsenal- og Manchester City-forsvarsspiller Kolo Toure har indgået en manageraftale på tre et halvt år med Championship-mandskabet Wigan. (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik