Louis Andersen

Mandagens internationale rygter

Alle de nyeste rygter fra udlandet.
Barcelona og den hollandske midtbanespiller Frenkie de Jong siger, at La Liga-klubben var ansvarlig for at lække detaljer om hans kontrakt til medierne. (De Telegraaf)

De Jong og Marc-Andre ter Stegen er blevet kontaktet af Barcelona om at sænke deres lønninger for at hjælpe klubbens økonomiske situation. (Mundo Deportivo)

Borussia Dortmund vil ikke sælge Raphael Guerreiro, før den portugisiske landsholdsspillers kontrakt udløber i slutningen af sæsonen. West Ham og Leeds er meldt interesseret i portugiseren. (Bild)

Den tidligere Manchester United-manager Louis van Gaal, som nu er manager for Holland, siger at han ønskede at hente Sadio Mane i løbet af sin tid på Old Trafford. (Metro)

Den tidligere Liverpool- og Barcelona-angriber Luis Suarez afviste et tilbud fra Gremio, fordi uruguayaneren vil slutte sig til et MLS-hold, har den brasilianske klubs manager sagt. (Bild)

Dynamo Moskvas midtbanespiller Arsen Zakharyans agent har kaldt Chelseas interesse for "en ret kompleks historie". (Championat)

AC Milan overvejer at leje Chelsea-fløjspilleren Hakim Ziyech i januar og til næste sommer den 21-årige albanske-angriber Arman do Broja. (Corriere Dello Sport)

Lucien Favre forbliver i spidsen for Nice indtil slutningen af sæsonen, selvom hans fremtid bliver i klubben er blevet spået som tvivlsom. (L'Equipe)

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER