Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Louis Andersen

Alle de seneste rygter fra det engelske.
Article image
Tottenham holder øje med Evertons kantspiller Anthony Gordon inden januars transfervindue. (Fodbold London)


Den tidligere engelske landsholdsspiller Alex Oxlade-Chamberlain forventes at forlade Liverpool på en fri transfer til sommer. (Fabrizio Romano)

Liverpool ønskede at sælge Oxlade-Chamberlain for 85 millioner kroner sidste sommer, men kunne ikke blive enige om en aftale med nogen anden klub. (Mirror)

Chelsea er bekymret for, at Romelu Lukakus manglende kamptid ved VM kan påvirke hans værdi, når de forsøger at sælge ham efter hans udlån til Inter Milan. Lukaku kommer ikke til at være med i Belgiens to første kampe. (Standard)

Manchester United er tæt på at give den argentinske-angriber Alejandro Garnacho en ny kontrakt på 428.000 kroner om ugen. (Star)

West Ham United er ivrige efter at hente Sevillas marokkanske-angriber Youssef En-Nesyri til januar. (Calciomercato)


Aston Villa har en "konkret" interesse i at hente Villarreals fløjspiller Samuel Chukwueze til Villa Park i januars transfervindue. (Football Insider)

Den østrigske-angriber Marko Arnautovic er tilfreds med at have afvist gentagne henvendelser fra Manchester United i sommer - selvom hans familie ønskede, at han skulle flytte fra Bologna. (Laola1)

AC Milan er interesseret i Chelseas engelske midtbanespiller Ruben Loftus-Cheek, efter at han imponerede mod dem i Champions League på Stamford Bridge. (Calciomercato)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik