Anders Mathiasen

Søndagens internationale rygter

Indkast.dk bringer her et overblik over søndagens internationale rygter
Det brasilianske stortalent Endricks far har udtalt, at det udelukkende er europæiske klubber, der har indledt forhandlinger med brasilianeren om et potentielt skifte, selvom han ikke officielt kan skifte, før han fylder 18. (90Min)

Engelske landsholdsspillere kan modtage op mod 4,2 millioner kroner fra det engelske fodboldforbund, hvis de lykkes med at løfte VM-trofæet. Gareth Southgate ville udover sin årsløn på 51 millioner kroner modtage en bonus på 25 millioner kroner. (Mail)

PSG-argentineren Lionel Messi kan ende med at skifte til Manchester City, hvis han ikke lykkes med at vinde VM med Argentina. (El Nacional)

Liverpool-manager Jürgen Klopp har afsløret, at han forlod Dortmund tidligere end planlagt for at give den tyske storklub muligheden for at lande Thomas Tuchel som cheftræner efter Klopp. (Sunday Mirror)

Den tidligere PSG-træner Mauricio Pochettino har afsløret, at Kylian Mbappé ville skifte væk fra PSG i det seneste transfervindue - Real Madrid skulle være endestationen. (Sunday Mirror)

Liverpool har fået en fordel i jagten på den engelske midtbanespiller Jude Bellingham fra Borussia Dortmund, da der nu meldes om, at Real Madrid har en grænse for, hvor meget de vil betale for englænderen - det har Liverpool ikke. (Liverpool Echo)

Juventus vil hente den 22-årige italienske angriber Moise Kean på en permanent aftale fra Everton i 2023. (Fabrizio Romano)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER