Philip Dar

Hazard: Jeg er ked af at være et flop i Real Madrid

Den belgiske stjerne er udemærket godt klar over, at hans tid i Real Madrid ikke har været tilfredsstillende.
Eden Hazard undskylder over for Real Madrid-fansene, at han ikke har levet op til de forventninger, som man havde til ham, da han kom til klubben fra Chelsea i 2019 for et stort beløb. Dette gør han i et stort interview med spanske Marca.

Selvom belgieren, som i øjeblikket er ved at forberede sig til VM med det belgiske landshold, har været skadesfri og fit denne sæson, så er det blot blevet til tre optrædener i La Liga denne sæson, to af dem som indskifter. Dette skyldes primært, at han kæmper med en af verdens bedste spillere på sin position, nemlig brasilianske Vinicius Junior.

- Jeg er ked af det. Jeg forsøger, men jeg er ked af det. Jeg har et år mere tilbage og jeg må vise hvad jeg kan, men det er ikke nemt. Jeg spiller ikke, men jeg vil gerne spille mere. Jeg er virkelig ked af hvad der er sket, siger Hazard til Marca.

Flere medier har spekuleret i, om et januar-skifte kan komme på tale for Hazard, men det vurdere hovedpersonen ikke som sandsynligt.

- Det er umuligt i januar. Jeg har min familie her og vi kan godt lide byen, men det er en mulighed til sommer. Jeg har et år tilbage af min kontrakt, så hvis klubben kommer til sommer og siger tak for de her fire år, Eden, men du skal afsted nu, så må jeg jo acceptere det.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER