Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Danmark: Superligaen
FT
0 - 2
(0 - 1)
Brøndby
Viborg
J. Grot (24), C. Leemans (64)
Anders Vestergaard

Niels Frederiksens kontraktsituation - Sidste kamp for Brøndby-træneren?

Niels Frederiksens kontrakt med Brøndby udløber til sommer, og en forlængelse ligger ikke lige i kortene. Derfor kan eftermiddagens kamp blive den sidste for Brøndby-træneren.
Det var svært at forestille sig et Brøndby uden Niels Frederiksen ved roret, da Brøndby tilbage i foråret 2021 kunne løfte mesterskabstrofæet for første gang i 16 år.

Men situationen er lige nu, at Brøndby-trænerens kontrakt udløber til sommer. Derfor spekuleres der nu i, om Brøndbys og Niels Frederiksens veje skille i den kommende, lange vinterpause.

For situationen i Brøndby har forandret sig de seneste uger med nye ejere. Samtidig har Brøndbys sæson 22/23 været noget af en rutsjebanetur. Vestegnsholdet er sådan set ubesejret i ni Superliga-kampe, men på trods af det ligger man i skrivende stund på 10. pladsen i den bedste danske række. Omvendt har man kun tre point op til FC København på tredjepladsen.

Så hvis Brøndby og Niels Frederiksen ikke tænker at forlænge samarbejdet, er det bestemt ikke urealistisk, at man bliver enige om, at Brøndby kan bruge den tre måneder lange vinterpause til at køre en ny træner i stilling.

Ifølge fodboldekspert Morten Bruun styrer det da også mod en skilsmisse mellem de to parter. Det udtalte han til TV2 Sport i slutningen af sidste måned.

- De styrer helt sikkert mod en skilsmisse. Jeg vil være dybt, dybt overrasket, hvis Brøndby melder ud, at de har forlænget kontrakten med Niels Frederiksen. Jeg tror heller ikke, at Niels Frederiksen er interesseret i at blive der. Jeg tror, at han med rette føler, at han har fået dårligere arbejdsbetingelser, sagde han dengang.

Brøndby har den sidste kamp inden VM her til eftermiddag, når man klokken 16 tager imod Viborg på Brøndby Stadion.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER