Daniel Fisker

Voksenhjemmeside har jobtilbud til udeladt englænder

Fikayo Tomori skal ikke til VM med den engelske landsholdstrup, men han kan komme til at kommentere slutrunden for voksenhjemmesiden StripChat.
Gareth Southgate har torsdag udtaget sin engelske VM-trup, og en spiller, som glimrer ved sit fravær, er AC Milan-midtstopperen Fikayo Tomori. Beslutningen om at udelade den canadiskfødte forsvarsspiller har skabt røre blandt de engelske fans.

De midtstoppere, som har fået plads i den engelske VM-trup på bekostning af Tomori, er Conor Coady, Eric Dier, Harry Maguire, John Stones og Ben White, men Tomori behøver ikke at kede sig, mens hans landsmænd spiller VM i Qatar.

Voksenhjemmesiden StripChat (Ja, indholdet svarer til navnet) har således tilbudt Tomori et kommentatorjob, når den kommende VM-slutrunde løber af stablen. Jobtilbuddet er torsdag blevet fremlagt i et offentligt brev til AC Milan-forsvareren.

- Kære Fikayo Tomori, starter det offentlige brev, som er underskrevet af Max Bennet, vicepræsident hos StripChat, ifølge Daily Star.

- Jeg vil gerne udtrykke min medfølelse for ikke at være en del af Englands VM-trup. Mens truppens 26 spillere tager til Qatar for at spille VM, kommer du til at være hjemme i England og se TV.

- Jeg synes, at det giver dig en unik mulighed for at arbejde med StripChat som vores specielle VM-kommentator – pil af, Neville og Carragher. Mens du ser kampene hjemmefra, kan du samtidig streame dig selv til vores globale publikum på StripChat, hvor du kan bidrage med kommentarer og øjeblikkelige analyser.

- Til gengæld for din rolle som StripChats VM-kommentator og for at streame dig selv, mens du ser alle 64 VM-kampe, er vi villige til at kompensere dig med 1.827.000 kroner (knap 29.000 kroner per kamp), mens du også bliver forsynet med et ubegrænset antal ”tokens” (valuta på StripChat).

- Så kan dit… humør… blive løftet ved at interagere med en af vores tusindvis af smukke modeller i private sessioner. Du kan også belønne din Kampens Spiller med en privat session efter alle kampene.

- På den måde kan du støtte dine holdkammerater, selvom du sidder derhjemme. Tag dig tid til at overveje mit tilbud. Jeg glæder mig til forhåbentlig at arbejde sammen med dig!

Der er ganske vist tale om et offentligt – og åbent – jobtilbud, men svaret fra Tomori har offentligheden endnu til gode. Sikkert er det dog at Tomori har mulighed for at supplere sine foreløbige tre engelske landskampe med at arbejde for manden – og firmaet – som sidste år forsøgte fravriste dækfirmaet Pirelli 26 års trøjesponsorat i Inter.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER