Napoli
M. Salah (85), D. Núñez (90)
Louis Andersen

Liverpool vandt i de døende minutter

Tirsdag aften skulle Liverpool forsøge at tage revanche sig efter 4-1-nederlaget, som de led til Napoli sidst de to hold mødtes.
Der var ikke gået mere end fem minutter før Curtis Jones var tæt på at bringe Liverpool foran, men bolden gik lige præcis over mål. Liverpool sad meget på spillet i den første del af kampen. Liverpool fik endnu mere overtag på kampen og kom frem til flere fine chancer, men manglede den fornødende skarphed for at få bolden det sidste stykke over stregen. Første halvleg sluttede også som den startede 0-0.

Liverpool fortsatte hvor de slap og blev ved med at presse på og kom stadig frem til fine chancer, men det sidste held tilsmilede ikke drengene fra Merseyside. Og efter 53 minutters spil kunne norske Leo Østigard, efter et indlæg fra et frispark, dreje bolden i nettet til stillingen 1-0 til Napoli. Men nu var heldet med Liverpool efter flere minutters VAR-check blev Østigards scoring annulleret for offside og stadig 0-0.

Anden halvleg forblev noget af en rodet affære, hvor holdende skiftedes til at angribe og forsvare. Liverpool var fortsat dem, der dominerede mest og med kun fem minutters tid tilbage kunne Salah bringe Liverpool foran, da han fulgte op på returen fra Meret, som kom ovenpå et hovedstød fra Darwin Nunez. 1-0 til Liverpool. I de sidste minutter af tillægstiden troede Nunez et kort sekund, at han havde gjort det til 2-0 og der blev efter et kort VAR-check bekræftet. 2-0 til Liverpool. 2-0 endte også med at blive slutresultatet.