Daniel Fisker

Lørdagens internationale rygter

Der er gang i transferplanerne i Barcelona, mens en særdeles talentfuld dansker snart kan være fortid i Bayer Leverkusen.
FC Barcelona, Paris Saint-Germain og Real Madrid er alle interesserede i den 16-årige brasilianer Endrick. Stortalentet spiller i angrebet hos brasilianske Palmeiras. (Sport)

Zidan Sertdemir kan tænkes at forlade Bayer Leverkusen i januar, hvor flere klubber aktivt vil arbejde på at få fingrene i den 17-årige dansker, som kun har fået tre sene indhop for Bundesliga-klubben i den igangværende sæson. (Fabrizio Romano)

FC Barcelonas såkaldte ”Operation Exit” er ved at tage form. Gerard Piqué, Jordi Alba og Memphis Depay forlader sandsynligvis den catalanske storklub i løbet af januar-transfervinduet. (Sport)

Borussia Dortmund-træneren insisterer på, at Ansgar Knauff vender tilbage til Signal Iduna Park, når den 20-årige tyskers lejeaftale med Eintracht Frankfurt udløber til sommer. (Kicker)

Paris Saint-Germain er blandt de klubber, som i øjeblikket holder et vågent øje med Benfica-angriberen Cher Ndour. Den 18-årige midtbanespiller har sin førsteholdsdebut til gode, men han har imponeret på Lissabon-klubbens ungdomshold. (Calciomercato)

FC Barcelona-træneren Xavi har talt med Nico Gonzalez, som i øjeblikket er udlejet til Valencia. Xavi er interesseret i at hente den 20-årige midtbanespiller tilbage fra lejeaftalen allerede i januar, hvis muligheden opstår. (Mundo Deportivo)

Bayer Leverkusen-kantspilleren Paulinho har løftet sløret for, at han er åben over for at forlade Bundesliga-klubben i januar, hvor han efter sigende ønsker at vende hjem til Brasilien – til Palmeiras. (Sky Sport Deutschland)

Det vil igen være muligt for Real Madrid at hente ikke-europæiske spillere til klubben i næste transfervindue. Rodrygo og Eder Militao har således ansøgt om spansk statsborgerskab. (ESPN)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER