Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Fredagens internationale rygter

Her følger fredagens internationale rygter.
Real Madrid håber at vinde over Premier League-klubberne i at hente Borussia Dortmunds 19-årige engelske midtbanespiller, Jude Bellingham. Dortmund har planer om at tilbyde Bellingham en kontraktforlængelse i klubben, men de forventer, at han forlader Dortmund til næste sommer. (Mail)

Atletico Madrid-træner, Diego Simeone, insister på at han ikke vil forlade klubben – på trods af, at de er røget ud af Champions League i gruppespillet. (Mail)

Roma er interesserede i at hente Lyons franske midtbanespiller, Houssem Aouar, til januar. (Calciomercato)

Lazio-præsidenten, Claudio Lotito, siger at den serbiske midtbanespiller, Sergej Milinkovic-Savic, ikke vil blive solgt og vil i stedet blive tilbudt en kontraktforlængelse. (Il Messaggero via Football Italia)

Sporting Lissabon offensive-midtbanespiller, Marcus Edwards, siger at skiftet til Portugal har været godt til ham, men at han gerne vil skifte tilbage til England for at spille i hjemlandet. (Evening Standard)

Inter Milan vil ikke sælge Allessandro Bastoni til januar. Den 23-årige italiener var blevet rygtet til Tottenham, hvis cheftræner, Antonio Conte, har trænet midterforsvarsspilleren, da han var træner i Serie A-klubben. (Caught Offside)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER