Jonas Corap

FCK ude af Champions League efter nederlag

FCK spillede fint op med Sevilla i det spanske.
Inden FCKs kamp på udebane mod Sevilla havde de fleste nok forventet en affære, som de spanske værter ville have fuld kontrol over – det skulle, dog vise sig, at forløbe noget anderledes.

I første halvleg havde Sevilla det meste af spillet, dog bød FCK sig også fint ind i kampen, hvor begge hold havde nogle fine chancer, for at bringe sig i front. Holdene gik dog til pause ved stillingen 0-0, og det var svært, at se en større kvalitetsforskel på de to mandskaber.

Ved anden halvlegs start kom FCK ud af pausen på fremragende vis, hvor de fik lagt et godt pres på Sevilla, der også måtte indkassere et skud på stolpen fra William Clem. Stik mod spillet forløb i anden halvlegs start bragte Youssef En Nesyri dog Sevilla i front til stillingen 1-0, efter han fik panden på Alejandro Gomez’ indlæg.

I kampens slutfase kæmpede Sevilla med næb og klør, for at holde fast i føringen mod et ivrigt FCK-mandskab, som lagde et tungt pres på værterne. Hjemmeholdet fik dog lukket kampen med en scoring efter 88 minutter, på et smukt langskud fra Isco. Værterne skulle da også have et tredje mål, da Montiel i det 92. minut kunne score til 3-0, efter en skidt retur fra Kamil Grabara i FCK-målet.

Til slut i kampen fik Davit Khocholava rødt kort efter hjælp fra VAR, efter en kæmpe svinestreg hvor han satte modspilleren i stor fare. På trods for FCKs nederlag, så viste holdet positive takter i deres spil. Resultatet betyder dog, FCK definitivt er ude af Europa.