Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Lørdagens internationale rygter

Borussia Dortmunds stortalent Youssoufa Moukoko er på blokken i adskillige storklubber, mens FC Barcelona prøver på at slippe af med en klublegende.
Paris Saint-Germain, Real Madrid og FC Barcelona holder – blandt andre – et vågent øje med Borussia Dortmunds 17-årige angrebstalent Youssoufa Moukoko, som på trods af sin unge alder spiller på det tyske U21-landshold. (Football Insider)

Inter leder i øjeblikket efter en potentiel erstatning for Milan Skriniar, som har kontraktudløb til sommer og måske er på vej til Paris Saint-Germain. Milano-klubbens muligheder indbefatter Sevilla-forsvareren Tanguy Nianzou og Valencia-forsvareren Mouctar Diakhaby. (Le 10 Sport)

Bayern München er ivrige efter at få fingrene i Marcus Thuram, som slår sine folder hos Bundesliga-rivalerne fra Borussia Mönchengladbach. Den sydtyske storklub leder således stadigvæk efter en fuldgod erstatning for Robert Lewandowski. (Journalist Ekrem Konur)

FC Barcelona leder i øjeblikket efter en måde at komme af med forsvarsveteranen Gerard Piqué, som har tilbragt 14 år på Camp Nou. Den 35-årige midtstopper fik i sommer at vide, at han ikke ville få særlig meget spilletid i den igangværende sæson. (Sport)

Real Madrid-træneren Carlo Ancelotti tror, at Toni Kroos træffer en beslutning om sin fremtid i januar eller februar. Valget for den 32-årige tysker står tilsyneladende mellem at fortsætte i Real Madrid eller lægge støvlerne på hylden næste sommer. (ESPN)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER