Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Louis Andersen

Torsdagens internationale rygter

Alle de seneste rygter fra udlandet.
Dortmunds Jude Bellingham er blevet et topmål Chelsea, mens West Hams Declan Rice også er beundret af London-rivalerne. (Evening Standard)

Arsenal skal konkurrere med Barcelona og Real Madrid i kapløbet om at hente den 16-årige Palmeiras-angriber Endrick, som er blevet kaldt "den næste Pele". (FourFourTwo)

PSV Eindhovens Cody Gakpo siger, at et skifte til Manchester United faldt igennem i sommer, hvor Leeds United og Southampton også var interesserede i den hollandske kantspiller, før han besluttede at blive. (Times)

Barcelona kigger på Manchester Uniteds portugisiske forsvarsspiller Diogo Dalot, hvis kontrakt udløber næste sommer, men Manchester United har en option på at forlænge kontrakten med et år. (Mundo Deportivo)

Erik Ten Hag vil presse på for at hente Barcelonas hollandske midtbanespiller Frenkie de Jong i januar. Frenkie de Jong kan også vente til sommer, før han forlader den spanske klub, hvor Chelsea og Bayern München angiveligt vil komme med et tilbud. (Sport)

Everton viser interesse for Lilles canadiske-angriber Jonathan David, da manager Frank Lampard ser ud til at ville forbedre sine muligheder i angrebet. (Liverpool Echo)

Tottenham kan se frem til at modtage 222 millioner kroner for Tanguy Ndombele, hvis Napoli beslutter sig for at gøre hans lån til et permanent skifte. (Express)

Nye planer om at relancere European Super League inden for tre år er blevet afsløret. (Times)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER