Niklas Gerster

Onsdagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter. Hør om transferemner i Milano-klubberne samt interessant nyt om Messi-transferen til PSG.
AC Milan vil nu fremskynde forhandlingerne med deres stjerneangriber Rafael Leao omkring en ny kontrakt. De frygter, at den 23-årige portugiser ellers bliver lokket væk af andre attraktive klubtilbud, hvor Manchester United senest har været nævnt som en bejler. (Express)

Det tyder dog også på, at Leao vil underskrive en ny kontrakt med milaneserne. Den anden Milano-klub Inter regner også med snart at lande en ny kontraktforlængelse med deres slovakiske midterforsvar Milan Skriniar. (Evening Standard)

Den tyrkiske storklub Besiktas har nedskudt en række rygter, der florerer online omkring, at de bliver tvunget til at give spilletid til Dele Alli, som er på lån hos dem fra Everton. Den 26-årige engelske midtbanespiller er netop blevet kampklar igen efter en lårskade. (Liverpool Echo)

En gruppe af FC Barcelona-fans er gået i retten vedrørende transferen af deres tidligere argentinske stjerneangriber Lionel Messi, som skiftede til Paris Saint-Germain i 2021. Der var advokater tilstede og en overdommer fra den europæiske domstol. Det skal diskuteres, hvorvidt Messis skifte var et brud på europæisk lov omkring statsstøtte. (Guardian)

Juventus er interesserede i Atletico Madrids 28-årige argentinske midtbanespiller Rodrigo De Paul. (Calciomercato)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER