Louis Andersen

Tirsdagens internationale rygter

Alt det nyeste fra udlandet.
Atletico Madrid er interesseret i at hente Roberto Firmino fra Liverpool. (Todo Fichajes)

Liverpool har ingen intentioner om at gøre brug af frikøbsklausulen når Arthur Melos lejeaftale fra Juventus slutter. (CBS Sports)

Den franske midtbanespiller N'Golo Kante ønsker at blive i Chelsea, selvom han er sat i forbindelse med Paris St-Germain. (Le10 Sport

Chelseas italienske midtbanespiller, Jorginho, kan ende med at skifte til Barcelona på en fri transfer næste sommer. Hans agent er blevet set i Barcelona. (Tuttomercato)

Newcastle er fortsat interesseret i James Maddison fra Leicester samt i Moussa Diaby fra Bayer Leverkusens. (i News)

Næste måneds VM kan blive ramt af forstyrrelser da Qatars hovedlufthavn ikke er klar til at klare den massetilstrømning af passagerer, der rejser til landet for se deres land spille. (Mail)

Chelseas 18-årige amerikanske målmand Gabriel Slonina, som har været udlejet til Chicago Fire, skal træne i London i to uger, mens de beslutter, om han skal forblive i Chelsea eller vende tilbage til MLS for endnu et lejeophold. (Fodbold.London)

PSV Eindhovens fløjspiller Cody Gakpo er ikke længere interesseret i et skifte til Leeds på trods af, at han er blevet enige om personlige vilkår hen over sommeren. Manchester United, Arsenal og Real Madrid har også vist interesse for den 23-årige hollandske landsholdsspiller. (Mirror)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER