D. Núñez (34), R. Firmino (53)
Torsten Brix

Young Guns sænker Liverpool

Underholdende topkamp på Emirates…
I første halvleg af søndagens Premier League-storkamp mellem Arsenal og Liverpool scorede begge hold et mål som mindende om hinanden. De kom efter et kontraangreb, men pausestillingen var 2-1 til Arsenal.

Inden de to mål lavede Gabriel Martinelli kampens første mål efter blot 45 sekunder og den hurtige brasilianer var en evig trussel imod Liverpools forsvar. Det var dog en anden brasilianer, der scorede i anden halvleg, da Liverpools indskiftede Roberto Firmino afsluttede flot til 2-2.

Op til kampen havde Liverpools sidste to kampe været uafgjorte imod Everton og Brighton. De kom også bagud tre gange imod Arsenal, da Thiago sparkede på Gabriel Jesus, så dommer Michael Oliver dømte strafffespark.

Forsøget fra 11-meterpletten scorede Bukayo Saka på og lavede dermed sit andet mål i den meget underholdende kamp. Saka er blot 21 år ligesom Martinelli, så det var ”Young Guns”, der sænkede Liverpool, der nu er 14 point efter topholdet Arsenal.