Daniel Fisker

Søndagens internationale rygter

Kasper Schmeichel kan snart være fortid i Nice, mens Barca har taget hul på de indledende forhandlinger med Lionel Messi.
Kasper Schmeichel kan tænkes at forlade Nice, når januar-transfervinduet åbner. I så fald vil det kun være et halvt år siden, at den 35-årige dansker forlod Leicester til fordel for den sydfranske klub. (L’Equipe)

FC Barcelona har taget hul på de indledende forhandlinger med Lionel Messi, som dog ikke ønsker at snakke fremtid, før VM-slutrunden er overstået. Barca er blandt de klubber, som venter i spænding på, hvad den argentinske troldmand vælger, når han har kontraktudløb med Paris Saint-Germain til sommer. (ESPN)

FC Barcelona er efter sigende desperate efter at slippe af med Memphis Depay. Den catalanske storklub pønser på at udnytte den kommende VM-slutrunde til at få Depay revurderet, hvorefter Barca vil lede efter mulige destinationer for hollænderen. (Sport)

Paris Saint-Germain arbejder på at få Adrien Rabiot tilbage til klubben. Den 27-årige franskmand har kontraktudløb i Juventus, når den igangværende sæson er slut. (Fichajes)

Olympique Lyon-midtbanespilleren er sandsynligvis fortid i den sydfranske klub, når han har kontraktudløb til sommer. Klubber såsom Real Betis, AS Roma, Atlético Madrid og Sevilla er efter sigende interesserede i den franske landsholdsspiller. (Calciomercato)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER