Fodbold nyheder

Eskaleret – Mbappé vil af med Neymar

Af Oliver Kremmer Skammelsen

Ifølge en ny fransk rapport har relationen mellem Kylian Mbappé og Neymar aldrig været dårligere.
Article image
På papiret må de være én af de farligste angrebsduoer i verden. Franske Kylian Mbappé og brasilianske Neymar. Til dagligt pryder de PSG’s angreb i selskab med ingen ringere end den argentinske troldmand, Lionel Messi.


Realiteten har bare ikke været lige så smuk som forestillingen. Forholdet mellem Mbappé og Neymar har angiveligt aldrig været dårligere, end det er nu, meddeler det franske medie, L´Equipe.

Mediet meddeler hertil, at Mbappé ikke længere ønsker Neymar i klubben. Han vil simpelthen have brasilianeren ud af truppen i PSG. Det sker ovenpå, at franskmanden tidligere i år forlængede sin kontrakt med pariserklubben og efter sigende skulle have fået en voldsom mængde magt med i den kontraktforlængelse.

Neymar skulle angiveligt have forholdt kritisk overfor den franske angribers nyfundne magt. Brasilianeren er ifølge det franske medie også overbevist om, at Mbappé forsøgte at overtale PSG til at sælge ham i sommerens transfervindue.

Ydermere, meddeler L´Equipe, at forholdet er så dårligt, at Lionel Messi pt er nødsaget til at agere mægler mellem angrebsparret.

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik