Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Louis Andersen

Nyt fra det engelske.
Article image
Ritzau-Scanpix
Chelsea er meldt interesserede i at købe Borussia Dortmunds midtbanespiller Jude Bellingham. Prisen for Bellingham er sat til at være lige under 1.1 milliard kroner. Liverpool og Real Madrid er også interesserede i Bellingham. (Telegraph)


Manchester City planlægger at holde samtaler med deres urolige portugisiske midtbanespiller Bernardo Silva for at finde ud af, om han vil forsøge at skifte væk fra klubben i slutningen af sæsonen, da Silva selv har udtrykt et ønske om at forlade klubben de seneste to somre. (Mail)

Arsenal er stadig interesseret i at hente Douglas Luiz fra Aston Villa ind som erstatning for den skadede midtbanespiller Thomas Partey. Mikel Arteta formåede ikke at hente Luiz i sommer, men er klar til at afgive et tredje bud på brasilianeren. (Sun)

Everton-angriberen Anthony Gordon var sat i stor forbindelse med Chelsea i løbet af sommeren, men den engelske U21-landsholdsspiller siger, at han "aldrig var desperat efter at forlade Goodison Park”. (Metro)

Wolves har angiveligt hentet den chilenske midtbanespiller Dario Osario fra Universidad de Chile for 46,5 millioner kroner. Real Madrid og Manchester City var tidligere sat i forbindelse Osario. (Express)

Tottenham er klar til at købe den svenske angriber Dejan Kulusevski på en permanent aftale, når hans låneaftale fra Juventus udløber. (Fabrizio Romano)


Everton har fortalt angriber Salomon Rondon, at han er fri til at finde en ny klub i januar, efter at det ikke lykkedes at sikre et skifte til Tyrkiet i denne måned. (Football Insider)

Chelsea kan tilbagekøbe Tammy Abraham fra Roma via en tilbagekøbsklausul på 555 millioner kroner. (Fabrizio Romano)

Christian Pulisic ønsker ikke længere at forlade Chelsea efter at være blevet sat i forbindelse med forskellige klubber, herunder Manchester United, hen over sommeren. Udnævnelsen af Graham Potter som manager betyder, at den 24-årige amerikanske-angriber tror, han har en chance for at etablere sig. (Evening Standard)

Bill Foleys overtagelse af Bournemouth er tæt på at være afsluttet og kan gå igennem inden for de næste syv dage. (Post)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik