Fodbold nyheder

Eriksen skal i flere farlige positioner

Af Louis Andersen

Efter torsdagens nederlag til Kroatien udtaler landstræner Kasper Hjulmand, at man skal blive bedre til at finde Christian Eriksen i flere farlige situationer.
Article image
Det vil gavne det danske landshold meget, hvis Christian Eriksen bliver sat bedre i scene af sine holdkammerater under kampene. Det udtalte Kasper Hjulmand på et pressemøde efter torsdagens nederlag til Kroatien:


- Han gør en masse gode ting for os, han er konstant farlig. Han er dygtig til så mange ting, at han både er god at have langt tilbage på banen for at sætte spillet, men også at have længere fremme i lommerne på banen. Når vi har ham langt fremme, så skal vi blive bedre til at få bragt ham i spil flere gange, siger Hjulmand ifølge B.T.

Når Eriksen i løbet af kampen kom i boldbesiddelse i gode positioner nær feltet, blev det farligt. Det kunne ses, da han på sit andet langskud i kampen udplacerede den kroatiske-målmand og han var i flere situationer tæt på at spille holdet frem til store chancer. Hjulmand mener dog godt, at udbyttet af Eriksens arbejde kunne have været større:

- Ud over målet havde han også et godt skud i første halvleg med venstrebenet, og han havde en cutback-aflevering i anden halvleg, der var meget tæt på at blive farlig. Jeg synes, det er fantastisk at have ham tilbage på holdet, for han gør det fremragende. Det sværeste for mig er, at jeg gerne vil have mange steder på banen, siger Hjulmand.

Hjulmand var samtidigt skuffet over, at Eriksens mål ikke rakte til point.

- Christian lavede et fantastisk mål, men det mest irriterende i kampen var de to minutter efter vores mål.

Eriksen selv var ikke i højt humør efter nederlaget til kroaterne som scorerede sejrsmålet blot få minutter efter, at han selv havde gjort det til 1-1.

- Der er ikke meget mere at tage med herfra end en flot scoring, siger han.

Mere om Christian Eriksen

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik