Louis Andersen

Fredagens internationale rygter

De nyeste rygter fra udlandet.
Chelseas Hakim Ziyech var opsat på at forlade Stamford Bridge denne sommer, hvor både Ajax og AC Milan var meldt interesserede i den marokkanske landsholdsspiller.(Football.London)

Chelsea kom med en uformel henvendelse til AC Milan omkring angriberen Rafael Leao i løbet af sommerens transfervindue ifølge klubbens direktør Paolo Maldini. (FourFourTwo)

Red Bull Salzburgs sportsdirektør Christoph Freund vil ikke udelukke at komme til Chelsea i en lignende rolle og sagde i samme ombæring, at Chelsea viste interesse for den østrigske klubs slovenske-angriber Benjamin Sesko i løbet af sommeren. (Sky Austria)

Newcastle United er meldt interesseret i Shakhtar Donetsks fløjspiller Mykhaylo Mudryk som også er blevet sat i forbindelse med Arsenal og Brentford. (Football Insider)

Valencia, Villarreal, Celta Vigo og Real Sociedad står alle klar med et kontrakttilbud til Ben Brereton Diaz fra Blackburn Rovers. Everton og Leeds er også sat i forbindelse med Diaz. (Football Insider)

Den tidligere Tottenham-forsvarer Danny Rose er tæt på at skrive under med den græske klub AEK Athen på en fri transfer efter at have forladt Watford tidligere på måneden.
(Sun)

Juventus kan også være en mulighed for den tidligere træner for Shakhtar Donetsk De Zerbi, hvis Serie A-holdet beslutter sig for at skille sig af med træner Massimiliano Allegri. (Sportmediaset)

Frankrigs træner Didier Deschamps siger, at han ikke vil vælge Paul Pogba, til sin VM-trup grundet den knæskade, som han lige nu døjer med. Pogba vil dog kunne finde vej til truppen, hvis han til den tid er i god form. (Mirror)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER