Anders Vestergaard

Engelsk medie: Højlund er den nye Haaland

Det engelske medie GOAL er imponeret over danskeren og mener, at man kan kalde Rasmus Højlund for den næste Erling Haaland.
Efter et fantastisk halvt år for Sturm Graz er den 19-årige dansker Rasmus Højland landet i Atalanta. Og efter Erling Haalands skifte til storklubben Manchester City denne sommer, er jagten på den nye Haaland gået ind i de europæiske klubber.

Og til det mener det engelske medie GOAL, at danske Rasmus Højlund er et godt bud. GOAL hæfter sig ved, at Højlund scorede mål i Sturm Graz, som er identiske med nogle af dem, som Haaland scorede i Dortmund.

Derudover skriver mediet, at ”Højlunds matchvinder-mål for Sturm Graz mod de østrigske mestre bare er en af mange fantastiske præstationer”.

Den tidligere FC København-spiller sammenlignede da også sig selv med den norske superstjerne, da han i januar skiftede fra FCK til Sturm Graz.

- Jeg ser paralleller mellem mig selv og Erling Haaland. Han er hurtig, venstrebenet, høj, har en god målnæse og er en klasse-afslutter, sagde Højlund dengang ifølge GOAL.

Ifølge GOAL købte Sturm Graz Højulnd fri af hans kontrakt med FC København for kun 14 millioner kroner, hvorimod østrigerne fik mellem 100 og 126 millioner kroner for den danske teenager blot et halvt år efter.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER