Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
1 - 1
(0 - 0)
Chelsea
Salzburg
R. Sterling (48)
N. Okafor (75)
Daniel Fisker

Potter-debut endte i ny Champions League-skuffelse

Graham Potter så ud til at få Chelsea tilbage på Champions League-sporet i sin debut som klubbens manager, men Red Bull Salzburg kendte deres besøgelsestid og havde andre planer.
Den daværende Chelsea-manager Thomas Tuchel blev fyret i kølvandet på Chelseas Champions League-nederlag til Dinamo Zagreb, så derfor var det klubbens nye manager, Graham Potter, som tog imod danske Maurits Kjærsgaard og resten af Red Bull Salzburg-mandskabet.

Chelsea startede onsdagens Champions League-opgør på Stamford Bridge med at sætte sig tungt på boldbesiddelsen. ”The Blues” formåede ikke at sætte Red Bull Salzburg-målmanden Philipp Kohn på prøve. Derimod var det det østrigske gæster, der stod for den største chance i første halvleg.

Den kun 19-årige angriber Benjamin Sesko, som efter sigende er på blokken i Manchester United, befandt sig på kanten af Chelsea-feltet, da han sendte et fornuftigt skud afsted med venstrefoden, hvilket tvang Kepa ud i en god redning.

Der herskede en nervøs stemning på Stamford Bridge, da første halvleg blev fløjtet af. Sidste uges nederlag til Dinamo Zagreb havde tilsyneladende sat sine spor. Men denne nervøsitet blev afløst af en glædeseksplosion, da anden halvleg var knap tre minutter gammel.

Kjærsgaard var blevet udskiftet i pausen, hvorfor han ikke var på banen, da Red Bull Salzburg-mandskabet ikke kunne håndtere Mason Mounts lave indlæg. Indlægget fandt derimod vej til Raheem Sterling, som ved fjerneste stolpe kunne skrue bolden ind i det laveste målhjørne.

Sesko kom frem til gæsternes første chance i anden halvleg, men Champions League-opgøret stod i stampe i kølvandet på Sterlings mål. Da der var et kvarter tilbage af kampen, kom gæsterne frem til en efterhånden sjælden chance, da Noah Okafor headede bolden direkte på Kepa.

To minutter senere var topscorer Okafor dog mere heldig, da Thiago Silva mistimede sit indgreb på kanten af feltet, hvilket gav Junior Adamu mulighed for at sende bolden i retning af Okafor, som med en førstegangsberøring sendte udligningen i netmaskerne.

Potter gjorde, hvad han kunne fra sidelinjen – blandt andet med tre udskiftninger i løbet af de sidste 10 minutter – men hverken han eller Chelsea-spillerne kunne forhindre, at den tidligere Brighton-managers debut endte i en skuffende pointdeling.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER