Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
1 - 2
(1 - 1)
Juventus
Benfica
A. Milik (4)
J. Mário (43), D. Neres (55)
Daniel Fisker

Bah og kompagni løb Den Gamle Dame over ende

Juventus gik i stå i kølvandet på en hurtig føring, og det udnyttede et energisk og engageret Benfica-mandskab til at stjæle alle tre point.
Danske Alexander Bah var med fra start, da Benfica besøgte Torino, men hverken den danske højreback eller hans holdkammerater kunne forhindre, at Leandro Paredes’ indlæg fandt vej til Arkadiusz Milik ved den fjerneste stolpe, hvorfra den polske angriber kunne give Juventus en føring efter kun fire minutters spil.

Det var dog som om, at det tidlige mål blev en sovepude for Den Gamle Dame. I hvert fald var gæsterne fra Portugal i stand til at finde et nyt gear og højne intensiteten, hvilket blandt andet betød, at Bah måtte indkassere kampens første gule kort.

Benfica stod for de fleste chancer i første halvleg, men portugiserne havde endnu ikke reduceret, da Goncalo Ramos løb forbi Fabio Miretti i italieneres blinde vinkel, hvorfor Miretti væltede Benfica-angriberen. Kampens dommer pegede efter et VAR-kig på straffesparkspletten.

Joao Mario sendte – med et hårdt skud i midten af målet – bolden i netmaskerne, hvorefter han indkasserede et gult kort ved at diskutere voldsomt med modspillerne. Juventus-målmanden Mattia Perin fik også et gult kort på efterbevilling, fordi han brokkede sig for meget over straffesparket til dommerens smag.

Milik var – som det også var tilfældet i første halvleg – hurtigt ude af starthullet i anden halvleg, hvor han allerede efter fem minutter satte Benfica-målmanden Odysseas Vlachodimos på prøve. Den 28-årige græker bestod dog prøven denne gang.

Umiddelbart herefter iværksatte Enzo Fernandez et farligt Benfica-angreb, da han sendte Ramos afsted, inden den unge angriber fandt Rafa Silva nær straffesparkspletten. Det efterfølgende skud blev dog reddet af Perin, som dog kun formåede at parere bolden ud i fødderne på David Neres, som let kunne sende bolden i netmaskerne.

”Den Gamle Dame” formåede ikke at komme med et modsvar på at have forvandlet en hurtig 1-0-føring til at være bagud med et enkelt mål. Indskiftningen af Moise Kean bidragede ganske vist med et friskt pust til Juventus-angrebet, men desperationen voksede hos Juventus-mandskabet.

I kampens døende minutter satsede Juventus tilsyneladende på at sende den ene lange bold efter den anden i retning af Benfica-feltet, og selvom ”Den Gamle Dame” havde en god mulighed for at udligne til allersidst, kunne Bah og Benfica tage alle tre point med tilbage til Portugal.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER